Egyesületi iroda létesült Rönökön (képekkel)

2015.09.20 21:43

A kitartó munka, türelem, várakozás meghozta gyümölcsét.

A Rönöki Polgárőr Egyesület tagjai, 2015.szeptember közepén, birtokba vehették a helyiséget, amely ezentúl az egyesület bázisa, irodája lesz. A termet, az önkormányzat bocsájtotta rendelkezésünkre, miután az addig betöltött funkciója megszűnt. Sok munka várt a tagokra, hogy kialakítsák a számukra megfelelő kinézetet. Vakolat javítás, festés, elektromos felújítás, bútorok, eszközök, beszerzése, arculat kialakítása. Mostanra azonban, megszületett a várva várt objektum, amelyet már munkába is fogtak a település biztonságérzetének őrzői.

Ezek után, innét indul a szolgálat ellátás, a megfelelő eszközök felvétele, és a szükséges adminisztrációkat követően. Itt van lehetőség a taggyűlések lebonyolítására. Végre, egy helyen tárolhatók a dokumentumok, az eszköztár, az információs, és munkabázis.

Ezeken felül, a lakosságot is várja az iroda. Egyenlőre, havonta 2 napon, 2 órában, fogadóórai rendszer indult el. Szeretettel várunk bárkit, akinek valami kérése, kérdése volna hozzánk, vagy csak beszélgetésre vágyik. A bejárati ajtónál, elhelyezésre került egy „Lakossági levélláda”, amelybe írásos üzeneteit, észrevételeit, kéréseit várjuk azoknak, akiknek nem áll módjukban személyesen kommunikálni velünk, vagy névtelenségbe szeretnének burkolózni. A levélláda minimum két naponta ellenőrzésre kerül.

Az irodahelyiség hivatalos felavatása, a pályázaton nyert szolgálati gépjárművel együtt fog megtörténni ünnepélyes keretek között, egy későbbi időpontban. 

Vissza

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.